Welcome to Хенан Xинqи машинерију индустрија Цо., Лтд!
Tel:+86-0373-3761862
Категорија производа
Контактирајте нас

Хенан Xинqи машинерију индустрија Цо., Лтд

Додајте : Иангјуан Цране индустријски Парк. Хенан

Контакт : Хајбао Зхао

Тел : 86-0373-3761862

Мобилни телефон: 15903891358

Факс : 86-0373-3761863

Е-маил : bettercrane@gmail.com

Торањ Цране

Торањ цране је настао у западној Европи. Процват ротарy цране је монтиран на горњи део торањ куле. Велики радни простор, углавном за становање грађевинских материјала у вертикали и хо

Детаљи о производу

Торањ цране је настао у западној Европи. Процват ротарy цране је монтиран на горњи део торањ куле. Велики радни простор, углавном за становање грађевинских материјала у вертикални и хоризонтални транспорт и монтажа изградњу компоненте. Састоји од три дела, металних структура, механизам рада и електрични систем. Тих металних структура састоји се од торња тело, покретну руку и базу. Рад механизма дизања, луффинг, слеwинг и ходање четири дела. Електрични систем састоји се од мотор, контролер, напајање разводни ормари, линије за повезивање, сигнале и осветљење уређаје.

Кран торањ цране подморница хоризонтални тип обрасца и притисните тип. ЈИБ цране торањ је хоризонтална, трамвај дуж хоризонталне динамичке варијације опсег радом руку, пагода тип кран са луффинг покрета. Динамички рука се дуго, али већу тежину рука. Бум за притисак штап, луффинг механизам и тракција Активациони рука баца амплитуду, амплитуда кретања од хоризонталне глатко, али њен релативно мала тежина.

Подизање тежину торањ кран зависи од обима опсегу. Продукт тежину и амплитуду подстицај у товар је главни технички параметри крана. Кроз ротарy механизам и иконицама за подршку, торањ цране дизања висина и Инерцијални маса ред и ход. Због тога је неопходно имати добру брзину перформансе, посебно дизању механизам за светло учитајте брзо, тешке и споре, уградња у место својом зловољом. Генерал поред употребе класичних отпора брзину, али такође често користи Еди тренутни кочнице, модулација фреквенције, Варијабилна полу, контролисана силикон и машинских и електро комбинацију контрола брзине.


Hot Tags: торањ цране добављачи Кину, произвођачи, фабрика, купи, јефтин, прилагођени, ниска цена, цитат
Сродни производи