Welcome to Хенан Xинqи машинерију индустрија Цо., Лтд!
Tel:+86-0373-3761862
Категорија производа
Контактирајте нас

Хенан Xинqи машинерију индустрија Цо., Лтд

Додајте : Иангјуан Цране индустријски Парк. Хенан

Контакт : Хајбао Зхао

Тел : 86-0373-3761862

Мобилни телефон: 15903891358

Факс : 86-0373-3761863

Е-маил : bettercrane@gmail.com

Сингл греду мост Цране

Једну греду мост цранеБриеф интродуцтионСингле зрак мост цране је подизање опреме која се одвија у пољу радионица, магацин и материјални поље. Зато што су два краја пронађите

Детаљи о производу

Једну греду мост цране

Кратак увод

Један зрак мост цране је подизање опреме која се одвија у пољу радионица, магацин и материјални поље. Јер два краја се налазе на висок цемента колону или металне заграду, облик моста је као мост. Појединачни греду мост цране дуж моста на обе стране подигнутом раил уздужних операције, можете у потпуности искористим простор испод моста дизања материјал, из земље опрему угроћен. То је у најширој врста дизању машине.

Подносилац захтева:

Један зрак мост цране је важан алат и опремљеност за механизацију и аутоматизацију процеса производње у модерне индустријске производње и транспорта. Тако је један зрак мост Ждрал у затворени и отворени индустријском и рударска предузећа, ирон и челичане, железнички транспорт, Луке и терминала, као и логистика и других одељења и места имају био у широкој употреби.

Распон може бити заснована на захтеве корисника за нестандардног дизајна, радни ниво А3, радно окружење температури-25 степени Ц-40. Да се забрањује употреба запаљива, експлозивна, корозивне околине.


Hot Tags: једну греду мост цране, Хенан Xинqи машинерију индустрија Цо., Лтд је један од водећих произвођача цране мост једну греду и добављачи у Кини, добродошли да купим прилагођене ниској цени и јефтине електричне једну греду индиректних трошкова путовања Креј, електрична индиректних трошкова путовања сингл-зрак мост рода, и ви сте Добродошли да провери цене и котацији са наше фабрике. Добављачи Кину, произвођачи, фабрика, купи, јефтин, прилагођени, ниска цена, цитат
Сродни производи